Binance, geleceğin teknolojileri konusunda farkındalığın artırılması için yürüttüğü faaliyetlere aralıksız devam ediyor. Binance Türkiye, bu hedef doğrultusunda yılın ilk topluluk buluşmasını İstanbul’da gerçekleştirdi. Etkinlikte; Binance ekosistemi, Türkiye’de yürütülen faaliyetler ile kullanıcı odaklı ürün ve hizmetler hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgiler verildi.

Dünyanın lider blokzincir ekosistemi ve kripto para altyapı sağlayıcısı Binance, geleceğin teknolojileri ve finansal okuryazarlık alanlarında farkındalığın artırılması amacıyla yürüttüğü çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor. Binance Türkiye bu kapsamda yılın ilk topluluk buluşmasını İstanbul’da gerçekleştirdi. İstanbul Ataşehir’de düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin farklı illerinden 250’den fazla kişi katıldı. Sosyal medya etkinliği ile başlayan toplantıda konuşan Binance Türkiye Pazarlama ve Topluluk Müdürü Alper Bulut, Binance’in ekosistemin gelişimine destek olmak adına yürüttüğü çalışmaları anlattı. Binance’in kurulduğu ilk günden bu yana kullanıcı odaklı bakış açısıyla hizmet verdiğinin altını çizen Bulut, Binance’in bu kapsamda geliştirdiği ürün ve hizmetlerle sektöre öncülük ettiğini söyledi. Binance’in misyonunu ve hedeflerini anımsatan Bulut, Binance Akademi ile Binance Charity çatısı altında yürütülen örnek çalışmalar ile birlikte Binance Labs’in faaliyetlerini katılımcılarla paylaştı. Blokzincir ekosisteminin en aktif toplulukları arasında yer alan Binance Angel ekibinden Umut Hüseyin Kaya ise “Grild Trading” uygulaması hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. 

“Güvenli Alım Satım” paneli düzenlendi

Organizasyon kapsamında düzenlenen dijital penaltı oyunu katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Toplantı “Güvenli Alım Satım” başlıklı panel ile devam etti. Etkinlikte katılımcılara yatırım kararı vermeden önce kendi risk yönetimlerini yapmaları gerektiği ifade edildi. 

HAARP Teknolojisi MRBS’de tartışılacak HAARP Teknolojisi MRBS’de tartışılacak

Topluluk buluşması eğlenceli anlara sahne oldu

Binance’in bu yıl düzenlenen ilk topluluk buluşmasında yine eğlenceli anlar yaşandı. Etkinlik kapsamında düzenlenen anketlerde katılımcılara ekosistem ile ilgi sorular yöneltildi. Soruları doğru cevaplayan katılımcılardan bazıları çeşitli ödülleri kazanma şansı elde etti. İstanbul topluluk buluşması Kahoot etkinliği ve ödüllü anket yarışması ile sona erdi.

Binance Hakkında

Binance, hacim açısından dünyanın en büyük dijital varlık borsasını da içeren finansal ürün yelpazesi ile dünyanın lider blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısıdır. Dünyada çağında milyonların güvendiği Binance platformu kendini paranın özgürlüğünü artırmaya adamıştır ve alım-satım ve finans, eğitim, veri ve araştırma, sosyal fayda, yatırım ve kuluçka, merkeziyetsizlik ve altyapı çözümleri ve daha fazlasını da içeren eşsiz bir kripto ürün ve teklifleri yelpazesine sahiptir. Daha fazla bilgi için https://www.binance.com adresini ziyaret edin.