Giresun’un Doğankent ilçesine bağlı Oyraca köyünde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
16 Ağustos 2025 Cumartesi günü saat 15.40 sıralarında Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Sarıyer Giresunlular Derneği Başkanı Ali Alim'in babası Mustafa Alim’in (1945 doğumlu) kullandığı 28 TA 824 plakalı Ford Transit kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak fındık bahçesinden dereye doğru yuvarlandı.

Önden büyük hasar alan araçla yaşanan kazada sürücü Mustafa Alim ile birlikte Yusuf Alim (1988), Hanife Taş (1988) ve Hacer Çil (1952) yaşamını yitirdi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü Mustafa Alim de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Araçta bulunan Ayşe Zeynep Yılmaz’ın (2011) ise yaralı olarak hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Kaza ile ilgili adli soruşturma başlatıldı.




