Kılıçdaroğlu’nu taşıyan özel uçak saat 10.30’da Çardak havaalanına indi. Genel Başkanı partililer büyük bir coşku ile karşıladı. Havalanında Denizli milletvekili Ali Rıza Ertemur, CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, eski genel sekreter Adnan Keskin, Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven ve yaklaşık 200 partili bulundu. Partililer Kemal Kılıçdaroğlu’na çiçek verebilmek ve tokalaşmak için izdiham yarattı. Bu sırada partililerle basın mensupları arasında itişmeler oldu.
kılıçdaroğlu’na özellikle bayan partililerin büyük ilgi gösterdiği görüldü. Kızı Aliye Özer ile havaalanına gelen 83 yaşındaki Hatice Dikmen, genel başkanı yaklaşabilenler arasındaydı. Kılıçdaroğlu’na sarılan Dikmen, “Ben Atatürkçüyüm. Atatürk’ü çok seviyorum, seni de çok seviyorum. Hepimize umut oldun dedi.
Kılıçdaroğlu, partililerle tokalaştıktan sonra otobüse bindi ve alkışlar arasında yaklaşık 100 araçlık bir konvoyla Denizli kent merkezine hareket etti. Çardak ilçesi çıkışında Kılıçdaroğlu yaklaşık 100 kişilik partili grup tarafından “Başbakan Kemal sloganlarıyla karşılandı. Bunun üzerine otobüsten inen Kılıçdaroğlu, partililerle tokalaştı.