Gaziosmanpaşa Belediyesi, pandemi sürecinde 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi kimsesiz, hasta ve engelli vatandaşlar ile karantinada bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek ulaştırmayı sürdürüyor.

Sıcak yemek hizmetini yıllardır kesintisiz sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi, pandemi sürecinde de ihtiyaç sahiplerinin günlük yemek ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Evlerinde yemek hazırlama imkanı olmayan, 65 yaş üstü kimsesiz, hasta, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine haftanın 7 günü ekipler tarafından sıcak yemek ulaştırılıyor. Ayrıca koronavirüs vakası tespit edilip, evde karantina halinde bulunan ihtiyaç sahiplerine de belediye ekipleri sıcak yemek götürüyor.

HER GÜN 1.000 VATANDAŞIN SICAK YEMEK İHTİYACI KARŞILANIYOR

Gaziosmanpaşa Belediyesi Aşevinde hijyenik bir ortamda hazırlanan yemekler, tek kullanımlık kaplarda özenle paketlenerek, dağıtıma hazırlanıyor. Ardından belediye ekipleri yemeği sıcağı sıcağına vatandaşların evlerine götürerek sosyal mesafe kuralına uygun biçimde teslim ediyor. Sıcak yemek servisi ile her gün 1.000 kişinin günlük yemek ihtiyacı karşılanıyor.