Turkcell Süper Kupa maçında mücadele edecek Galatasaray ile Beşiktaş kafilesi, maçın oynanacağı Konya'ya geldi. İki takım da Konya Havalimanı'nda coşkulu taraftarları tarafından karşılandı.
Turkcell Süper Kupa, yarın sahibini buluyor. Beşiktaş ve Galatasaray, yarın saat 20.45'te Konya Büyükşehir Arena'da kupayı kazanmak için mücadele edecek. Beşiktaş ve Galatasaray takımları özel uçakla yaklaşık yarım saat arayla kente geldi. Her iki takım da coşkulu bir şekilde kendi taraftarıyla karşılandı. Havalimanına ilk gelen Beşiktaş kafilesinde kulüp başkanı Fikret Orman çiçeklerle karşılandı. Futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş, taraftarla selfie çektirdi. Beşiktaş kafilesi ardından kamp yapacağı otele geçti.
Beşiktaş kafilesinin ardından da Galatasaray havalimanına geldi. Galatasaraylı futbolcular ve teknik ekip de taraftar tarafından çiçeklerle ve coşkuyla karşılandı. Galatasaray kafilesi daha sonra takım otobüsüyle kamp yapacağı otele geçti.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takım kaptanı Tolga Zengin ile birlikte bugün saat 18.30'da maçın oynanacağı statta basın toplantısı düzenleyecek. Ardından da siyah- beyazlı ekip son hazırlık çalışmasını yapacak.
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de takım kaptanı Selçuk İnan ile birlikte bugün saat 19.30'da maçın oynanacağı statta basın toplantısı düzenleyecek. Ardından da sarı- kırmızılı ekip, son antrenmanını yapacak.