Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü  kutladı. Başkan Usta, Gaziosmanpaşa ve çevre ilçelerde yayın yapan yerel medya temsilcilerine verdiği davette Gazeteciler Günü'nü kutladı. Gaziosmanpaşa'ya yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili de sohbet arası açıklamalarda bulundu. 

Gasziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gazetecileri Mevlana Mahallesi'ndeki Farika Kütüphanesi kapısında karşıladı. AydınSes gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Murat Aydın'da toplantıya katıldı. Gazetecilerle  birlikte Farika Kitaplı Kahveye girerek  sopbet edip, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriye Eroğlu'da Farika Kitaplı Kahve'ye gazetecilere gezdirerek bilgi verrdi. Kitaplı kahveye gelip kutap okuyan herkese çay ve ikramların ücretsiz yapılması da dikkat çekti. 

Başkan Yardımcısı Zekeriye Eroğlu bunun özellikle gençlere yönelik bir hizmet oladuğunu ve gençlerin okuma ve araştırma alışkanlıklarının geliştirilmesi için çaba sarfettiklerini ifade etti.