Gaziosmanpaşa'nın yetiştirdiği İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yapımında sona gelinen Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ziyareti sırasında, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu , Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve ilçedeki bazı brokrat ve siyasilerin de eşlik etti. Gaziosmanpaşa'da yapımında sona yaklaşılan Hükümet Konağı'nda incelemelerde bulundu.   

İstanbul Gaziosmanpaşa'da doğup büyüyen ve Gaziosmanpaşa'nın bir zamanlar tanınmış siyasetçilerinden Hasan Soylu'nun oğlu olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi yapılan Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nı gezdi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, sokağa çıkma kısıtlaması olduğu pazar günü Gaziosmanpaşa'da incelemelrde bulunması dikkat çekti. 

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın yıkılıp yeniden yapılması talimatını da bilindiği üzere Bakan Soylu vermişti. Hükümet konağının deprem riski olduğu tesbit edilmiş ve yıkılıp yeniden yapılması karara bağlanmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, binanın yapılmasınnı sıkı bir şekilde takip ettiği  gelen bilgiler dahilinde. Binanın 2021 yılının ilk aylarında açılması bekleniyor.