Herkes aşk yaşama potansiyeline sahiptir ama kaygılar, korkular, hırs ve beklentiler buna engel olmaktadır. Aşkı yaşamayan gerçekten yaşamıyordur. Gerçekten yaşamak için aşk ve cesaret kanatlarını takıp aşk yolunu keşfetmelisiniz.

Dünya Değişim Akademisi’nde Değişim Uzmanları aracılığıyla yüzyüze veya online olarak sunulan ‘’Aşk Sanatı’’ Değişim Programı ile gerçek aşkı yaşamanın önündeki tüm engeller ortadan kalkacaktır. Böylece aşkın nasıl yaşanılacağını keşfedeceksiniz ve aşk hakkında gerçek deneyime sahip olacaksınız.

 Dünya Değişim Akademisi'nde uygulanan "Aşk Sanatı" Değişim Programı ile gerçek aşkın kendinden geçmek, kendini aşmak ve kendini bulmak olduğunu deneyimleyeceksiniz. Kendinizi sevecek ve kendinizi kabulleneceksiniz. İçinizde aşk dolu bir varlık olduğunu fark edeceksiniz 

‘’Aşk Sanatı’’ Değişim Programı”nın  işleyişinden biraz bahsedelim. Bu program 8 çalışmadan oluşuyor. Her çalışma kırkbeş dakika  sürüyor.  Her çalışmada “gerçek coşku” ile ilgili derin,  kapsamlı teorik bilgilendirmeler ve pratik uygulamalar yapılıyor.  Pratik uygulamalar ise nefes, vücut çalıştırma teknikleri ve gerginliği atma tekniklerini kapsıyor. Her çalışmanın uygulanışı dinamik olup, teknikler ardı sıra gelen duruşlardan oluşuyor.   

Değişim Teknikleri Değişim Uzmanları rehberliğinde bilimsel, sistematik ve yöntemli şekilde  uygulanıyor. Beden hareketleri nefeslerle birlikte dinamik uygulandığında duygu ve  düşünceler yatışıyor. Geçmiş ve gelecekle ilgilenmiyorsunuz. Bu da anda ve şimdi kalmayı kolaylaştırıyor. Bedendeki uyuşukluk gidiyor. Böylece canlanıyorsunuz ve enerjiniz yükseliyor.

Değişim Sanatı sayesinde kendinizi olduğu gibi kabul ederek, hatalarınız olduğunda kendinizi suçlamayacaksınız. Kendinizi kolayca affedeceksiniz. Doğal,  beklentisiz ve samimi olacaksınız. Unutmayın ki, aşkın bir yöntemi yoktur, o kendiliğinden ortaya çıkar. Aşka teslim olduğunuzda kontrolcü olmayı da bırakacaksınız. Böylece aşk farkındalığı gelişecektir.

Gerçek aşkın temelinde, aşkı korkusuzca ve beklentisizce yaşamak vardır. Aşık olduğunuzda bencillik erimeye başlar. Aşkı karşınızdakine teslim olarak yaşadığınızda aşkın büyüleyici güzelliğini deneyimlersiniz ve muazzam bir aşk akışı yaşanır. Aşk yaşamınıza geldiğinde şiir ve dans ortaya çıkar. Düzyazı sıkıcıdır ama şiir heyecan vericidir.

Gerçek aşkta mutluluğun temeli almak değil, vermektir. Gerçek aşk, mesafe tanımaz ve cesaret ister. Gerçekten aşık olan kişi, korku nedir bilmez ve kalbini herkese açar. Herkesi kucaklar. Doğal ve samimi olur. İşte gerçek aşkı yaşamak için ve aşkın önündeki tüm engelleri aşmak için Dünya Değişim Akademisi’nde uygulanan ‘’Aşk Sanatı’’ Değişim Programını uygulayın ve aşkla dolup taşın.

 Yazımı sonlandırmadan, sizlere Değişim Uzmanlığı Eğitiminden bahsetmek istiyorum. Bu eğitim,  Dünya Değişim Akademisi ve İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YENİSEM) işbirliği ile gerçekleşiyor. Eğitim, 8 gün her gün 2 saat olmak üzere toplam 16 saatten oluşuyor. 

Eğitim sonrasında Değişim Uzmanı oluyorsunuz ve uluslararası geçerliliği olan bir sertifika alıyorsunuz. En yakın Değişim Uzmanlığı Eğitimi 4-11 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecektir. Eğitime katılarak Değişim Uzmanı olabilir, hem kendinizi, hem de tüm dünyayı değiştirebilirsiniz.