1965 de kurulan ve yarım asırlık döneminde en kötü senesini yaşayan Gaziosmanpaşasporda artık bu kötü gidişe dur demeli…

Gaziosmanpaşaspor , sevdalılarının yardım feryatları arasında geciktirilen kötü sona, yani uçuruma hızla yuvarlanıyor.

Artık bu işin şakası kalmadı.

Bu kez, bırakın ortaya çıkacak bazı fedailer tarafından düzlüğe çıkartılması, belki de “KAYYUM” yolu dahi çözüm olmayacaktır.

Gaziosmanpaşaspor’u seven birisi olarak böylesine iç burkan bir yazıyı yazmak istemezdim ama Gaziosmanpaşalıların yüzünü kızartacak bu kötü sonla buluşmadan yapılacak son bir çağrının cevap bulacağı umudumu tüm Gaziosmanpaşalılarla paylaşmak istedim.

Yapılacak bu çağrının adresini bulacağına ve Gaziosmanpaşaspor’un içerisine düştüğü bu ekonomik çöküşün asıl sorumluları olarak bugüne kadar duyarsızlıklarını sürdüren ilçe yöneticilerinin ve eski yöneticilerin artık bazı gerçekleri kabul edeceklerine inanıyorum.

Eğer Gaziosmanpaşa bu İlçe için bir anlam taşıyorsa ve Gaziosmanpaşaspor’un bu uçurumdan kurtulması isteniyorsa,

1- Bu İlçeyi yönetenlerin ve siyasi iradenin bir şekilde acil ödemeler için önemli parasal kaynak sağlaması gereklidir.

2 İlçe yönetenleri artık diğer İl ve İlçelerde olduğu gibi kulübe ciddi gelirler sağlayacak bazı uygulamaları başlatmalıdır.

3- Kulübü borç batağına sokanlar, bunun cezasını da alacaklarına temlik koyarak Gaziosmanpaşaspor a’ ödetmektedirler.

Bu yanlışa son vererek koydukları temlikleri, en azından Gaziosmanpaşaspor’un düzlüğe çıkana kadar kaldırmaları zorunlu hale gelmiştir.

Bilmelidirler ki, eğer Gaziosmanpaşaspor “Kayyum’a” gider veya kapanmak zorunda kalırsa, bu paralarını zaten alamayacaklardır.

4- Gaziosmanpaşaspor’un ayakta kalmasını isteyen herkes bu konuda destek sağlamalı ve Belediye başkanı Gaziosmanpaşaspor’u bu dar boğazdan çıkaracak, konularına hâkim bir yönetim kurulunun oluşturulmasına öncülük etmelidir.

Bunlar yapılamazsa, başta bu İlçeyi yönetenler ve İlçe adına siyaset yapanlar olmak üzere, Tüm Gaziosmanpaşalılara utanç verecek kötü sona hazırlıklı olmalıdırlar.

Böylesine sıkıntılı bir dönemde paralarını alamamalarına rağmen, maçlara çıkarak bütün güçlerini ortaya koyan ahlak ve namus abidesi sporcularımızı, teknik kadromuzu ve idari personelimizi kutluyorum.

En kısa sürede öncelikle bunların ekonomik sorunlarının giderilmesi umuduyla, Bu ilçede yaşayan ’da yaşayan, bu ilçede kazanan, bu ilçede ’de siyaset ve yöneticilik yapan herkesi el uzatmaya davet ediyorum.