Ekolojinin sırlarını açıklıyorum.

Arkadaşlar konun hasır altı edilmesinin sebebleri başında insanları dinini gerçekten öğrenmekten Uzak olarak hurafe inançları baş tacı ederken sanki dinini koruyormuş kanaati içine girmelerinden kaynaklanmaktadır.

Bakınız konuya açıklama yapmak adına kendini bilen bir dindarın katılmama nedeni bu hayvanın hakkında konuşmanın bile caiz olmadığı kanaati içinde olmaktadır. Halbuki gerçek bilgiden yoksun olan bu insanlar domuzun doğanın en önemli canlı olduğunun farkında olmadıklarını ortaya koymak adına bu canlı hakkında bir açıklama getireceğim.

Bilindiği üzere her ağacın yaprağı kendi için toksin değerlere sahiptir, ağaç altına dökülen bu yapraklar döküldükleri ortamı oksidasyonun etkileri ile toksinleri ile toprakta yorgunluk yaratmaktadırlar, ağaçtan bir meyvenin bu yapraklar üzerine düşmesi halinde bu meyvenin çekirdeklerinin çimlenmesi söz konusu değildir.

Domuz denen bu canli ormanlarda ağaç diplerine dökülen bu meyvelerle beslendiğinden azı dişlerinin gelişirek toprağı bir çapa gibi kazma özelliği içinde bu meyveleri bularak beslenmesi için tüketmektedir, bu arada yaprak aralarında kalan yeni düşmüş meyvelerin toprağa intikalide sağlanabilmektedir. Sonuçta domuz denen canli sayesinde bu meyvenin tohumleri toprakla buluşarak çimlenerek yeni bir ağaç fidanın ormana katilimi sağlanmaktadır, bu canli doğan bir aktif unsuru olarak yaşarken ormablarin da banisi durumu ortaya çıkmaktadir. Ormanlar sayasinde d ünya insanları temiz bir dünya yaşamında bu canlıya şükran duymalıdır.