Sultangazi Belediyesi, park ve çevre düzenleme çalışmalarıyla yeşil alanları arttırarak; ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Cebeci Mahallesi’nde yapımına başlanan park ve sosyal tesis projesiyle bölgeye yeni bir görünüm kazandırılması amaçlanıyor. 

Sultangazi Belediyesi, Sultangazi Kent Ormanlarının ardından her mahallede yürüttüğü çalışmalarla park ve yeşil alanların sayısını arttırıyor. Zübeyde Hanım Mahallesi’nde Adem Yavuz Parkı, Esentepe Mahallesi’nde Ahi Evran Parkı, İsmetpaşa Mahallesi’nde Üstteğmen Fatma Seher Erden gibi pek çok parkın yapımını gerçekleştiren Sultangazi Belediyesi, Cebeci Mahallesi’nde de park ve sosyal tesis projesini hayata geçiriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Cebeci Mahallesi U Caddesi’nde, 2 bin m2’lik alan üzerine yapılan proje ile eski İETT otobüs duraklarının oluşturduğu görüntü ve gürültü kirliliği ortadan kaldırılıyor. Haziran ayı sonunda yapımına başlanan projede, sosyal tesis, oyun alanı, giriş takı, havuzlar ve su duvarları bulunuyor.

Ekim ayı içerisinde tamamlanması hedeflenen park ile birlikte bölgeye yeni bir görünüm kazandırılması amaçlanıyor.