Sultangazi Belediyesi'nin, Atatürk Bulvarı üzerinde kurduğu Kültür Çadırı’nda birbirinden farklı etkinliklerle Ramazan ayının coşkusu sürüyor. Gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak ve ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun sohbetleriyle konuk olduğu etkinlik çadırında, Saleh Sabr, Feridun Özbek, Abdullah Beyhan ile Grup Yürüyüş ezgileriyle Ramazanın manevi iklimini yaşattı.

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Atatürk Bulvarı üzerindeki alanda kurulan Kültür Çadırı’nda düzenlenen geleneksel Ramazan gösterileri, ezgi, şiir ve tasavvuf müziği dinletileri ile sohbetlere katılan Sultangazililer; Ramazan ayının manevi iklimine ortak oldu.

Her akşam geleneksel Ramazan gösterileriyle başlayan etkinliklerinde geçtiğimiz hafta gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak, ilahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Saleh Sabr, Feridun Özbek, Abdullah Beyhan ile Grup Yürüyüş konuk oldu.

Çocuklar için özel gösterimlerin de yer aldığı Ramazan akşamlarında, “Hayatımın Anlamı Ne” isimli çocuk tiyatrosu da sahnelendi.