Sultangazi Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi, her ay birbirinden ünlü sanatçıları Sultangazililerle buluşturmaya devam ediyor. Nisan ayı etkinliklerinde sahne alan Müslüm Akdemir, Serkan Çağrı ve Zafer Peker gibi sanatçıların müzik ziyafetiyle Sultangazililer hoşça vakit geçirdi.

Sultangazi Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla 50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser etkinlikleri Sultangazililerden büyük ilgi görüyor. Her ay farklı sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilen konserlerde Sultangazililer sevilen sanatçıların seslendirdiği eserlere hep bir ağızdan eşlik ediyor.


Mart ayında sanatçı Ahmet Erdoğdular’ın Türk Sanat Müziği Konseri ile başlayan konser etkinliklerinde Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Cemalettin Kurtoğlu, Nejdet Kaya, Hasan Karadaş, Tekin Kumaş, Emre Ermiş, Sema Akbulut ve Erdem Özdemir sahne aldı.


Nisan ayında ise etkinlikler sanatçı Müslüm Akdemir’in Türk Halk Müziği konseriyle başladı. Türk Sanat Müziği sanatçısı Adem Tay da sevilen sanat müziği eserlerini seslendirdi. Tarık Tüysüzoğlu Penah Konseri, Serkan Çağrı ise klarnetiyle birbirinden güzel ezgiler sundu.


Ünlü sanatçı Zafer Peker de unutulmayan şarkılarını Sultangazililer için seslendirdi. 50. Yıl Kültür Merkezi salonunu dolduran Peker hayranları, sanatçının unutulmayan şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Konser etkinliklerine katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdimi yaptı. Sultangazi’de kültürel etkinlikler sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Altunay, “Sanat bir toplumun gelişmesini sağlayan en önemli etkendir. Bu nedenle sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduk. Kültürel etkinliklerle de sizlere müzik keyfi yaşatmanın sevincini yaşıyoruz. Her ay farklı etkinliklerle sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ücretsiz sunulan konserler, her ay farklı sanatçıların katılımıyla devam edecek.