Sultangazi Belediyesi; bolluk, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazanda ihtiyaç sahiplerini unutmuyor. Ramazan ayı süresince 10 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaşarak gıda ve erzak yardımında bulunuyor. Öte yandan Kadınca Yaşam Merkezi ve Elden Ele Yardım Merkezi de ihtiyaç sahiplerine ulaşarak yardım eli uzatıyor.

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor. Ramazan ayı boyunca tespitleri yapılan 10 bin ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi ulaştırılıyor. Makarnadan fasulyeye, yağdan reçele kadar tüm gıda ihtiyaçlarının yer aldığı koliler belediye ekipleri tarafından ihtiyaç sahibi ailenin kapısına kadar götürülüyor.

Öte yandan Sultangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler bünyesinde çalışan Kadınca Yaşam Merkezi de her gün ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek erzak yardımında bulunuyor. Evlerde yapılan tespitlerle belirlenen diğer ihtiyaçlar da Sultangazi Belediyesi tarafından tedarik ediliyor. Bayram ve özel günlerde bu ailelerin giyim ihtiyaçları da karşılanıyor.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gören Elden Ele Yardım Merkezi de Ramazan ayında yoğun çalışıyor. İhtiyaç sahibi ailelere ulaşan yardım merkezi yetkilileri, kuru bakladan kahvaltılığa, temizlik malzemelerinden giyime kadar bir çok ihtiyaç malzemesinin dağıtımı gerçekleştiriyor.