Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesinde teravih sonrası gerçekleşen açık hava etkinlikleri “Sinoplular Gecesi” ile devam etti. Gecede sahne alan Nuretin Kırbacı ve yöresel sanatçılar vatandaşların büyük beğenisini topladı.

SİNOPLULAR GECESİNİN TÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!


GOP’TA SİNOPLULAR GECESİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Açıkhava Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Ramazan ayı boyunca yörelerimizin kültürlerinin tanıtılacağı Yöresel Geceler Etkinliklerinde belediye bahçesinin bu geceki konukları Sinoplular oldu.



Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) 2. Bölge Dernekleri’nin düzenlediği Sinoplular Gecesi’nde sahne alan Nuretin Kırbacı ve yöresel sanatçılar vatandaşların büyük beğenisini topladı.



 
Sinopluların Sindef'in düzenlediği geceye ilgisi büyüktü. Çok sayıda Sinoplu Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesini doldurdu ve yöresel sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik ederek, coşku dolu bir gece geçirdi.




Sinoplu olan eski Gaziosmanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi ve Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Personel Daire Başkanı ve Fakülteler Sekreteri Cihangir Boz'da geceye katılarak destek verenler arasındaydı.




Geceyi düzenleyen SİNDEF üyeleri de tam kadro sahnedeydi.

SİNDEF 2. bölge Başkanı Ramazan Tiryaki geceye katkılarından dolayı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'a ve AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Tiryaki, Sinop'u tanıtma ve Sinopluları bir araya getirme adına dernek olarak yapmış oldukları bu tür etkinliklerin süreceğini belirterek, " SİNDEF olarak, Sinop'u, kültürümüzü, manevi değerlerimizi yaşatmak için yola çıktık. Yöresel gecelerle buna katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bizleri yaptığımız etkinliklerde yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize SİNDEF ve şahsım adına çok teşekkür ediyor ve her zaman SİNDEF'in yanında görmek istiyoruz." dedi.

Ayla ÖZDEMİR-aSes - Fotoğraflar: Abdullah TEZER