Karadenizliler ev sahipiliğini Lale Düğün Salonu sahibi Mehmet Kol'un yaptığı birlik ve beraberlik gecesinde buluştu.Ev sahipliğini Lale Düğün Salonu sahibi Mehmet Kol'un yapmış olduğu Karadenizliler Buluşma Gecesi'ne Kastamonu, Amasya, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize dernek başkanları, federasyon başkanları ve yönetim kurulları katıldı.

Geceye partilerin İlçe Başkanları, Belediye Başkan ve Yardımcıları, STK temsilcileri ve  protokole dahil isimler katıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN!


Karadenizlileri buluşturan gecede,  birlik ve beraberlik mesajı verilerek Karadeniz'in sorunları masaya yatırıldı. Geceye katılanlar Karadeniz'in sorunlarını tartışırken sorunlar karşısında neler yapılabileceği hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Geceyi düzenleyen Mehmet Kol yapmış olduğu konuşmasında, "İşyerimizin kapasitesini dolması nedeniyle aramıza katılamayan 80-90 kadar dernek içinde ileride bir gece yapmayı planlıyoruz.Bu geceyi spor salonu veya stadyumda düzenlemeyi düşünüyoruz. Memleketimizin birlik-beraberliği ve kültürünü yansıtabilmek için bu tür toplantılar çok önemli.  Karadenizimizin ve Karadeniz'in güzel insanının bunu hakettiğini düşünüyoruz.. Gücümüz yettiği ölçüde bu tür toplantılarımızı devam ettireceğiz."Dedi.

Mehmet Kol, geceye katılan protokol ve sanatçılara teşekkür ederek konuşmasını noktalandırdı.

Gecede, tadına doyum olmaz bir müzik ziyafeti de vardı. Geceye katılan sanatçılar birbirinden güzel eserleri Karadenizliler için seslendirerek, Karadenizlilere unutulmaz bir birlik-beraberlik gecesi yaşattı.