Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi’nde engelliler için iş okulunun temeli atıldı. Seddar Yavuz “Bu okulun yapımı tamamlandığında engelli vatandaşlarımıza meslek-statü kazandıracağız.” Diyerek sözlerini şöyle sürdürdü. “Bu okulun yapımında emeği geçen başta belediye başkanı Dr.Erhan Erol’a ve TODEMGER başkanı Saadet Gülbaran Hanımefendiye katkıları nedeniyle teşekkür ederim.” Dedi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar Yavuz yazarımız Mehmet Toprak’a şu açıklamalarda bulundu. “TOKİ Avrupa İlk ve Orta Okuluna çalışmalarını yerinde görme fırsatı buldum. İngilizce Sokağı koridorunu, resim atölyesini ve minik yavrularımızın anasınıfını görerek, eğitim seviyesinin ilerlemesi ülkem adına beni çok duygulandırdı.

 İlçemizde Özel Gaziosmanpaşa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin açılışını yaptık, bu okulumuzda da beş bölümde 1170 öğrencimiz eğitim almaktadır.

 Halkımızın sağlığına önem veren toplum sağlığı merkezi çalışmalarını yerinde gördüm, başarılı çalışmaları nedeniyle başta Dr.Yıldıran Özel, Dr.Özkan Kam ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederim.” Dedi.

29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle Kaymakam Seddar Yavuz “Türk Kızılayı hem ülkemizde hem de dünyada üstün hizmet veren güzide kurumlarımızdandır. Kızılay Türk milletinin insanlığa bakış açısını hizmetleri ile gösteriyor. Adeta dünyada barış elçiliği görevini başarı ile sürdürmektedir.” Dedi.

Mehmet TOPRAK