95 bin öğrencimize dev destek


2013-2014 eğitim öğretim yılında ilk derslerine girecek olan 95 bin Gaziosmanpaşalı öğrenci, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un sürpriziyle ders başı yapıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, okula başlayacak ilçemizdeki tüm öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarının tamamını karşılıyor.


Gaziosmanpaşa Belediyesi, okula başlayacak ilçemizdeki tüm öğrencilerin çanta ve kırtasiye ihtiyaçlarının tamamını karşılıyor. 2013-2014 eğitim öğretim yılında ilk derslerine girecek olan öğrenciler, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin okul çantası içerisinde defterden kaleme, silgiden boyama setine, cetvelden kalemtıraşa kadar tüm ihtiyaçlarını sıralarında bulacak.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, 2013-2014 döneminde eğitime başlayacak olan öğrencilerimize ve ailelerine en büyük desteği sağlıyor. Anaokulundan liseye kadar Gaziosmanpaşa’da okula başlayacak olan öğrenciler, ilk derslerinde sıralarında belediyemizin hazırladığı okul setine kavuşacak. Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olarak hayata geçirilen bu destek, öğrencilerimiz ve ailelerine de okul öncesi maddi açıdan büyük katkı sağlayacak.
16 Eylül Pazartesi günü okula başlayacak olan ilçedeki tüm öğrencilere ve ailelerine önemli bir katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Öğrencilerimizin daha başarılı olması ve ailelerine destek olmak için bu projeyi hayata geçirdik. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Tüm okul ihtiyaçları belediyemizden
Şık bir okul çantası içerisinde defterden kaleme, silgiden boyama setine, cetvelden kalemtıraşa kadar sene boyunca gereksinim duyabilecekleri tüm ihtiyaçları öğrencilerimize sunulacak. Çocuklarını okula gönderecek olan ailelerin masraflarını da minimum düzeye indirerek aile bütçesine katkıda bulunacak olan bu eğitim desteği, belediyemizin tüm imkânları seferber edilerek hazırlandı.
Farklı yaş grupları ve okullara uygun olarak hazırlanan 99 bin 192 adet özel okul çantası içerisinde sunulacak olan kırtasiyeler, tüm yıl boyunca öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak. Çantalar içerisinde, çeşitli boy ve ebatlarda 529 bin 844 adet defter, öğrencilerimizin yıl boyu ihtiyacını karşılayacak 767 bin 866 adet çeşitli kalem ile geometri setinden silgiye, abaküsten kalemtıraşa, yapıştırıcılardan kapaklı sunum dosyalarına kadar her türlü kırtasiye malzemesi yer alacak.
Toplamda 2 milyon 847 bin 472 parça çanta ve kırtasiye malzemesini öğrencilerimizin kullanımına sunacak olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdiği bu destekle, öğrencilerimizin başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyor.


İşte sayılarla dev destek:
99 bin 192 adet okul çantası
529 bin 844 adet defter
767 bin 866 adet çeşitli kalem
156 bin 801 adet çeşitli resim boya kalemi
96 bin 218 adet kalem kutusu
1 milyon 197 bin 551 adet çeşitli kırtasiye