Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, zor koşullarda, olağanüstü gayretlerle hizmet eden ve işi en kutsal varlık olan insanları tedavi etmek olan bütün sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Tıp Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, sağlığın insanların vazgeçemeyeceği en temel bir hak olduğunu hatırlatan Dr. Erhan Erol özetle şunları söyledi;



“Etkin ve kaliteli bir sağlık sistemi, çağdaş bir toplumun en önemli şartıdır. Herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması ve tıptaki bütün yeniliklere ulaşması büyük önem taşımaktadır. Gece gündüz demeden her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan tüm doktorlarımızın ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Bu vesile ile Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" diyerek onurlandırdığı ve tıp tarihinde önemli gelişmelere imza atmış, görevlerini her türlü koşulda özveriyle yerine getirmeye çalışan bütün sağlık görevlilerini tebrik ediyorum”.