Koç Holding’in düzenlediği “Ülkem İçin” kan bağışı projesi Türkiye genelinde 12 farklı Fiat bayiinde hayata geçirilirken en çok ilgi gören adreslerden biri ise GÖKER Otomotiv oldu.

GÖKER Otomotiv’de 14 Ocak Cumartesi günü yapılan kan bağışı kampanyasına onlarca Gaziosmanpaşalı vatandaşımızdan destek geldi.

Kan vermek için GÖKER’e gelen vatandaşlar önce Bağışçı Bilgi Formu’nu doldurup ardından da alanında uzman doktorların güvenli ellerinde muayene olduktan sonra kan bağışlama işlemini gerçekleştirdiler. Her katılımcı için kan verme süresi yaklaşık 5 dakika sürdü. Daha sonra kan bağışlayan kişilere, Kızılay tarafından hazırlanan meyve suyu ve tatlılardan oluşan ikramlar sunuldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

YÜZLER GÜLDÜ ; ESPRİLER YAPILDI

Kan bağışının yapıldığı yer bir otomotiv şirketi olunca o sırada kan veren kişiler ve GÖKER şirketi çalışanları arasında ilginç bir o kadar da esprili diyaloglar yaşandı.
İşte o konuşulanlardan bir kısım:

-Senin kan benimkinden hızlı doluyor abi

- Benimki multijet ondandır.

- Eee şimdide senin kan benim kanı geçti...deyince, bir firma çalışanının onun beygiri düşük torku yüksektir demesi orada bulunan herkesi gülmekten geçirdi.

GÖKER’e kan bağışı kampanyasına katılmak için gelen FİAT müşterileri, uygulamadan çok memnun kaldıklarını ve ‘Ülkemiz İçin’ herkesin bu kan bağışı kampanyasına destek vermesi gerektiğini söylediler.