Eyüp Belediyesi “Onbir Ayın Sultanı” Ramazanda ilçeye gelen binlerce konuk için  birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor.

Eyüp Belediyesi, hem Eyüp Sultan Camii’nin arkasındaki Cülus Yolu’nda hem de Haliç kıyısındaki Etkinlik Alanı’nda Açıkhava iftarları düzenliyor. Etkinlik alanında haftasonu Tüm Balkanlar ve Rumeli Türkleri Derneği’nin iftar programı vardı.

Eyüp Belediyesi’nin Haliç Etkinlik Alanı’ndaki iftar yemeğine, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Başkan yardımcıları, Rumeli Türkleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bölükbaşı, Tüm Balkanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhsin Şarko, dernek yönetim kurulu ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.   İftar programı öncesi Kur-an’ı Kerim Tilaveti yapıldı.  İftarın ardından dualar okundu ve Etkinlik Alanı’na geçildi.

Yemekte bir konuşma yapan  Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ramazan ayının Eyüp’te birbirinden farklı etkinliklerle kutlandığını belirterek tüm Eyüplüleri bu güzel organizasyonlara davet etti.  Tüm Balkanlar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhsin Şarko, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. 

Dernek başkanları ve Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu gecede vatandaşlarla birlikte halay çekt