AFYONKARAHİSAR'ın Sinanpaşa İlçesi'nde 22 yaşındaki Selçuk Y., temizlik personeli olarak işe başladığı okulun bahçesinde oynayan 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismardan tutuklandı.
Olay geçen hafta Sinanpaşa'ya bağlı Düzağaç Beldesi'nde meydana geldi. Bir süre önce askerden gelen ve iş bulamayan Selçuk Y., İŞKUR'a başvurdu. Selçuk Y. bir süre sonra eleman ihtiyacı bildiriminde bulunulması üzerine İstiklal İlkokulu'nda temizlik personeli olarak görevlendirildi. İlk iş gününde öğretmen ve okul yöneticileri gittikten sonra okulu temizleyip kilitlemesi gereken Y., bahçedeki çocuk parkında oynayan öğrencileri izlemeye başladı.

Öğrencilerden N.I. bir süre sonra tuvalet ihtiyacı için okul binasına geldi. Kız çocuğu içeri girdikten sonra okulun kapısını kilitleyen Selçuk Y., bir bahaneyle çocuğu okulun ikinci katındaki sinema sınıfına çıkardı. İşitme ve konuşma engelli olduğu belirtilen N.I.'ya salondaki koltuklarda fiili livata yoluyla cinsel istismarda bulunan Selçuk Y., daha sonra çocuğu bıraktı. Olay sonrası Selçuk Y. okulu temizleyip evine dönerken, kız çocuğu ise evine gidip durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine baba C.I. önce okula, ardından Selçuk Y.'nin evine gitti. Selçuk Y.'ye saldıran babayı araya giren komşular uzaklaştırdı. Eve gelen jandarma tarafından gözaltına alınan Selçuk Y. ise olayı itiraf etti. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Selçuk Y., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.