BEYAZ GÜZELLİK, BEYLİKDÜZÜ’NDE ESARETE DÖNÜŞMEDİ

Yaklaşık bir hafta daha etkisini sürdürecek olan yoğun kar yağışıyla ilgili Beylikdüzü Belediyesi Karla Mücadele ekipleri çalışmaya devam ediyor. Kar yağışı ile birlikte Beylikdüzü’nde tüm cadde, sokak ve kaldırımlarda kar temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız yapılıyor.

Beylikdüzü Belediyesi, geçtiğimiz haftadan bu yana bölgeyi etkisi altına alan soğuk hava ve kar yağışıyla ilgili yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemini almaya devam ediyor. İlçeyi; Yakuplu, Gürpınar, Büyükşehir olmak üzere üç bölgeye ayıran ekipler, 4 tuzlama aracı, 6 tuzlama kamyoneti, 3 kepçe, 2 greyder ve 40 personel ile cadde, sokak ve kaldırımlarda çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, ilçede kapalı yol bulunmuyor.

Beylikdüzü’nde kar yağışı ile birlikte ilginç manzaralar da oluştu. Yoğun kara rağmen, Beylikdüzü halkı çamlık alanda her günkü gibi yürüyüşlerine ve spor aletlerinde spor yapmaya devam etti. Belediye ekiplerinin, sokaktaki hayvanlar için ilçenin çeşitli yerlerine bıraktığı yem ve yiyecekleri yemek isteyen kuş ve köpekler renkli görüntüler ortaya çıkardı. Kar yağarken bile ağaçlarda açan çiçekler de, beyaz ile kaplı Beylikdüzü’ne renk kattı.