Bayrampaşa Belediyesi bünyesinde stajyer olarak görev alan öğrencilere YGS ve KPSS sınavlarına yönelik özel dersler veriyor.

Dersleri takip eden öğrencilerin YGS’de başarıları arttığı bildirildi.

Bayrampaşa Belediyesi her yıl belediye bünyesinde stajyer olarak görev alan lise son sınıf öğrencilerine YGS ve KPSS’ye hazırlanmaları için özel ders projesini hayata geçirdi. Bayrampaşa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün organizasyonunda gerçekleştirilen özel dersler, mesai saati sonrası gönüllü eğitmenler tarafından veriliyor. Dersleri takip eden lise son sınıf öğrencisi 50 stajyer 6 hafta boyunca belediye bünyesinde oluşturulan özel sınıflarda Matematik ve Geometri dersi aldılar. Aldıkları eğitimin YGS ve KPSS sınavlarında kendilerine büyük fayda sağlayacağını ifade eden öğrenciler, Belediye Başkanı Atila Aydıner’e teşekkür ettiler.

SINAVLARI BAŞARILI GEÇTİ

Proje yürütücüsü İnsan Kaynakları Müdürü Ercan Yürür ise amaçlarının staj yapan öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlamak olduğunu ifade ederek şunları kaydetti, “ Stajyer öğrencilerimiz, lisede okudukları bölümlere yakın birimlerde bir yıl boyunca görev alıyorlar. Öğrenciler uzun süre bizlerle beraber halkımıza hizmet ediyorlar. Aynı zamanda kendilerini sınav sürecine hazırlayan öğrencilere YGS ve KPSS maratonunda destek olmak amacı ile belediyemiz bünyesinde ders vermeye başladık. Derslere katılım gösteren birçok öğrencimizin YGS’sinin başarılı geçtiğini öğrenmek bizleri çok sevindirdi.”