Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, STAR TV ekranlarında haftaiçi her gün ekrana gelen,Seda Akgül’ün sunduğu “Bugün” programının canlı yayın konuğu oldu.

Başka Aydıner, Bayrampaşa'da 10.'su hayata geçirilen Kedi Köşkleri hakkında Seda Akgül'ün sorularını cevaplandırdı.

Kedi Köşklerinde 20'ye yakın kediyi, termostatlı battaniyelerle sıcacık bir ortamda beslediklerini belirten Aydıner, veterinerler sayesinde de her türlü bakımlarının yapıldığını belirtti.

Atilla Aydıner, hayvan sevgisinden bahsederek, Hz. Muhammed'in "Merhamet etmeyen, merhamet bulamaz" sözünü hatırlatarak, herkesi hayvanları sevmeye ve sahiplenmeye davet etti. Diğer belediyelere de seslenen Başkan Aydıner, "Belediye Bütçesi'yle gerçekleştirdiğimiz bu projeyi isteyen tüm belediyelere verebiliriz. Belediye Başkanı arkadaşlarıma hayvanlara sahip çıkmalarını tavsiye ediyorum." dedi.

Başkan Aydıner programda, Kedi Köşklerinin olduğu yerleri bir haritayla gösterdi.



Bu kış kediler için çok sıcak olacak sloganıyla başlatılan projeye, hayvanseverliğiyle bilinen sunucu Seda Akgül de tam destek verdi. Akgül, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'in "merhamet etmeyen, merhamet bulamaz" sözünü çok beğendiğini belirterek, bugüne kadar hangi işim rast gittiyse bunu hayvanları sevmeme ve onlara yardım etmeme bağlıyorum. Hayvanları severseniz işlerinizde rast gider" dedi.

Seda Akgül, Başkan Aydıner'i projesinden dolayı tebrik ve teşekkür ederek uğurladı.

aydinses