Mehmet TOPRAK-aydınSes- Saadet Partisinin İstanbul Gaziosmanpaşa-Sultangazi ve Arnavutköy ilçelerinden sorumlu il başkan yardımcılığı ve Has Parti İstanbul il başkanlığını yapan Av.Abdullah Demirhan Has Partinin eski genel Başkanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisine geçerek aktif siyasi çalışmalarını burada devam ettirdiğini bildirdi.

Demirhan, partinin yetkili kurulları ile yapacağı istişare sonucu, kendisine görev verilirse, Arnavutköy’de bayrak yarışını daha ileriye taşıyarak, Arnavutköy’ü marka şehir yapacaklarını açıkladı.

EKİBİYLE ARNAVUTKÖY'DE

Demirhan konuşmasında “şu an ekiplerimizle Arnavutköy halkıyla istişare halindeyiz. Halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda projelerimizi oluşturuyoruz. Bölge halkının Adalet ve Kalkınma Partimize desteği artarak sürüyor. Yerel basınımızın çalışmalarını takdir ediyoruz. Yerel basınımızla yakın çalışma içerisinde olmaya devam edeceğiz. Basınımızın bölgemizde gündemine aldığı ve halkımızın lehine olan her sorunun takipçisiyiz. Yine sorumluluk alanımızda basınımızın tespit ettiği, kamu vicdanını rahatsız edecek hataların üzerine tereddütsüz gideriz.”

Demirhan konuşmasını şöyle sürdürdü “ben ve ekibim bölge halkıyla istişare etmeyi kendileriyle birlikte el ele çalışmayı prensip olarak kabul ediyoruz. Halka rağmen dayatmaların karşısındayız. Mahalle ziyaretlerinde , esnaflarımıza yaptığımız ziyaretlerde şunu gördük ki Arnavutköy sakinleri Adalet ve Kalkınma Partimizin hizmetlerini takdir ediyor. Hizmetlerimiz bugün olduğu gibi seçimlerden sonrada daha planlı ve programlı devam edecektir.”

Av.Abdullah Demirhan “Mevlam neylerse güzel eyler. Halk ne söylerse doğru söyler. Arnavutköy halkına selam ve saygılar diliyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.