Arnavutköy belediye başkan A.Adayı olan Av.Abdullah Demirhan hiçbir engel tanımadığını 7 aylık çalışmalarıyla gösterdi. Arnavutköy’ün geniş coğrafi yapısına rağmen; faaliyetini sürdüren dernekleri, esnafları, hatta ev ziyaretleri nedeniyle seçmenlere ulaşmayı başardı.

Demirhan bir tarafta iş dünyası ile ticari çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan aday adayı olduğu, AK-Parti Arnavutköyden belediye başkanlığı seçim çalışmalarını yüksek tempoyla devam ettiriyor.

Demirhan tam da partisinin “Durmak yok yola devam” söylemini Arnavutköy’de hayata geçirdi.

Arnavutköy’de şirket ofisinde  bulunan hukuk bürosunda Arnavutköy belediye başkan A.Adayı Av.Abdullah Demirhan  yazarımız Mehmet Toprak’a şu açıklamalarda bulundu.

“Ülkemiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Partimize karşı dış ve iç yıkıcı faaliyetler sürdürülüyor. Partimize ve Başbakanımıza haksız, yersiz, mesnetsiz iftiralar atılıyor. Çamur at, tutmazsa izi kalsın düşüncesiyle saldırıyorlar. Gezi parkı olayları ülkemizin bölgesinde gelişmiş ülke olmasına karşı koyanların bir oyunudur.  Bunu boşa çıkarmalıyız.

Ben ve ekibim Arnavutköy’de kapı kapı dolaşarak, partimize oynanan oyunları boşa çıkarmak üzere hemen hemen günün her saatinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Devletin ve hükümetin halkı için aldığı kararlar vardır. Milli eğitim bakanımız, öğrencilerin mağduriyetini gidermek üzere bir çalışma sürdürüyor. Bir kısım çevreler tamamen duygusal olarak buna karşı çıkıyor. Doğru değil, halka rağmen hiçbir kimse veya grup dayatma yapamaz. Burada da Partimize iftira kampanyası yürütülüyor. Bunu boşa çıkarmak için çok çalışacağız. Hatta daha çok çalışacağız.

Hem gezi parkı, hem de dershanecilerin asıl hedefi; hükümetimiz, Başbakanımızdır. Biz ülkemizin bölgesinde güçlü ve gelişmiş ülke olmasını destekliyoruz. Bunu da burada insanlarımıza anlatıyoruz.

Bizler burada daha çok çalışarak, iftiracıların iftiralarını boşa çıkaracağız, kazanan milletimiz olacaktır.” Dedi. Mehmet TOPRAK