Gebze John Hopkins Anadolu Hastanesi'nde bir süredir kök hücre tedavisi gören gazeteci ve akademisyen Zafer Özdemir için kan ihtiyacı belirdi. Vatandaşlardan yardım isteyen Özdemir, "Kan verme işlemi iki günden beri durdu. Daha önce gelenler oluyordu. Bu benim için hayati önem taşıyor" ifadelerini kullandı. Özdemirin bu talebi üzereni harekete geçen gazeteci dostlarının yaptığı haber ve duyurular neticesinde, hastanede kan için kuyruk oluştu. Hastane Yetkilileri kan vermek isteyenlerin randevu alarak hastaneye gelmelerini istedi. 

DEĞERLİ HALKIMIZA VE MEDYAYA ÇOK ÖNEMLİ DUYURU İLE ÇAĞRI!

Halen Gebze John Hopkins Anadolu Hastanesi'nde tedavi gören,akademisyen ve gazeteci arkadaşımız Zafer Özdemir kan veren halkımıza ve dostlarına çok teşekkür ederek, şu önemli bilgiyi duyurmamızı istedi. Tedavisi süren Zafer Özdemir,bunun bir süreç olduğunu,kendisi için her gün taze plazma ve trombosite ihtiyacı bulunduğunu belirterek,"Kan verme işlemi iki günden beri durdu. Daha önce gelenler oluyordu. Bu benim için hayati önem taşıyor" dedi.

Zafer Özdemir'den iyi haberi ise Uuslararası Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (UYGAD) Başykanı  Mevlüt Yüksel aldı. Özdemir'le görüşen Yüksel izlenimlerini şöyle paylaştı:

1- Değerli arkadaşlar merhaba..Biraz önce, halen Gebze John Hopkins Hastanesi'nde tedavi gören, gazeteci ve öğretim üyesi arkadaşımız Zafer Özdemir ile görüştüm. Duyurumuz üzerine, kendisine taze plazma ve trombosit gelmiş ve verilmiş.

2-Zafer Özdemir arkadaşımızın sesi, dün kısık geliyordu. Bugün çok iyi idi. Morali de yerindeydi. Bu satırları, ondan izin alarak yazıyorum. Arkadaşımız, tüm meslekdaş, dost ve yakınlarına, çok teşekkür ediyor ve DUA beklediğini söylüyor. Çünkü rahatsızlığı, gerçekten kritik bir noktada.

3- Zafer Özdemir arkadaşımıza, Cuma günü de taze plazma ve trambosit verilecekmiş. Buradan, tüm medya camiası başta olmak üzere, yardımseverlere ve duyarlı herkese, şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Buradan yeniden ve önemle bir kez duyuruyoruz.

4- 50 yaşının altında, hiç bir kronik rahatsızlığı olmayan. Son bir hafta içerisinde, hiç bir ilaç tedavisi görmemiş. 50 kilonun üzerinde olan, sağlıklı ve kan vermeye uygun kişiler, Gebze John Hopkins Hastanesi'nin kan merkezine, hasta ismi ile başvurabilirler. Randevu için Telefon : 444 4 276

5-Zafer Özdemir arkadaşımıza, "bizlerden isteğin nedir? Senin için ne yapabiliriz?" diye sorduğumda, "Bana sadece DUA edin. Bu bana geliyor ve yetiyor. Bunu hissediyorum ve iyileşeceğime inanıyorum." dedi.

Dualarımız, bu mübarek gecede ve her zaman, arkadaşımız Zafer Özdemir için olsun..