Yaptığınız iş ne kadar sağlam ve temiz bir işçilikle yapılırsa yapılsın, eğer kullanılan ürünler kaliteli değilse o emeğe yazık olur. Ya da ürünleriniz çok kaliteli olsa da uzman ellerle yapılmıyorsa o kaliteli ürünlere de yazık olur. Bizim firmamız tüm ürünlerinde birinci kalite ürün kullanmanın yanında işinin ehli, eğitimli ve profesyonel personelle çalışmaktadır. Kış bahçesi anlayışı bizimle tanınmıştır. Kısaca firmamız yıllarca yüksek referanslar edinmiş yurt dışında ve yurt içinde hep ilkleri yaşatmış bir firmadır.

Tüm tente sistemleri kumaşlarımız, güneş ışığına dayanıklı, ışınların %95 ini engelleme özelliğine sahip, nanoteknoloji özelliği ile yazın serin, kışın sıcak ortamda oturma olanağı sağlamaktadır. Kumaşlarımız temizliği kolay olup her zevke hitap edebilecek çok sayıda farklı renk ve desenleri mevcuttur. Hafif ve puc bazlı flexy kumaşlarımız üç tabakadan oluşur ve her tabakanın farklı özelliği vardır. Suya dayanıklı olması, UV ışınlarını engellemesi ve alev geciktirici, yani kolay kolay yanmayan özelliklere sahip olmasıdır.

Kaliteli ürünlerimiz, pergola sistemleri ve fonksiyonel mekanizmalarımızın yanında deneyimli teknik elemanlarımızla birlikte hizmete hazırız. ISO, CE, TÜV sertifikalı olan tüm ürünlerimizde, kumaştan motora, taşıyıcı aksamından diğer parça aparatlarına kadar 5 yıl boyunca garantilidir. Uzaktan kumanda ile çalışan sistemlerde, elektronik kumandaların 2 yıl garanti kapsamı içinde olması ile birlikte firmamız tüm ürünlerimizin, işçiliğinin sonuna kadar arkasında durmaktadır. Vizyonumuzun en önemli maddesi olan müşteri memnuniyetinin öncelikli ilkelerimiz arasında olduğunu biliyoruz.