Küçük ve orta ölçekli işletmelerin tümü için muhasebe önemli bir yer teşkil etmektedir. Her kesimden işletmenin ihtiyaç duyduğu borç-alacak takibi, alınan-verilen çeklerin takibi, vadeli alacakların tarihlerini hatta vadesi gelen alacakların hatırlatılması gibi özellikleri barındıran bir muhasebe programı gereklidir. İşletmelerin ihtiyaçlarını bilgisayar ortamında karşılayabilmek, ön muhasebe işlevini görebilmek adına yapılmış ön muhasebe programları arasından kolay kullanımı, kullanışlı oluşu ve barındırdığı geniş özellikler ile sıyrılan Fenesoft Ön Muhasebe Pro programı ile işletmenizin personel takibinden, çek ve senet vade takibine, stok takibine, sipariş takibine, cari hesap takibine kadar tüm işlemlerinizi kayıt altına alarak işletmenizin gidişatını kontrol altında tutabilirsiniz.

Fenesoft Ön Muhasebe Pro içerisinde cari hesap takibi, cari hesaplara ait satış, alış, borç ve alacak kayıtlarının takibi kolayca yapılabilir ve bu kayıtlara ait gelişmiş her gereksinimi karşılayabilecek raporlamalar alınabilmektedir. Aynı zamanda barındırdığı bir çok modülden biri olan çek modülü sayesinde alınan ve verilen çeklerinizi kayıt altında tutabilir, vadesini takip edebilirsiniz.

Her bilgisayar kullanıcısının rahatlıkla kavrayabileceği bir kullanıma sahip olan Fenesoft ön muhasebe programı, işletmelerin üzerinde bulunan büyük iş yüklerinin ortadan kalkmasına verimli ve daha hızlı bir iş temposuna ulaşmanızı sağlar. Program içerisinden takibini yapabileceğiniz modüller arasında yer alan cari, fatura, irsaliye, kasa, stok, personel, çek, senet, teklif, sipariş modülleri gelişmiş raporlama seçenekleriyle desteklenerek kullanıcılarına tam anlamıyla ön muhasebe kayıtlarında hakimiyet sağlamasına imkan tanır.

Küçük ve orta ölçekli tüm işletmelere çeşitli sektörel yazılımlar sunan Fenesoft, alanında kazanmış olduğu 15 yıllık deneyim ve göstermiş olduğu başarısıyla müşterilerine kesintisiz çözümlerle beraberinde satış sonrasında devamlı olarak destek sunmaktadır. Şirketin geliştirmiş olduğu diğer yazılımlardan bazıları olan stok takip programı, cari hesap programı, fatura yazdırma programı, satış takip programı, çek takip programı ve sipariş takip programı kobilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde yazılımlardır. Tüm bu yazılımlara ve daha fazlasına detaylı açıklamalarıyla beraber ücretsiz demo sürümlerini indirebileceğiniz Fenesoft firmasının resmi sitesi olan www.fenesoft.com adresinden erişebilirsiniz. Ayrıca öğrenmek istediğiniz cevabına ulaşamadığınız her türlü soru ve sorununuz için sitedeki online müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.