Eskiden evlerde ansiklopediler, öğrencilerin çantalarında da sözlükler vardı. Bir konu merak edildiğinde bu kaynaklara başvurulurdu. Sonra o kalın kitaplar ortadan kayboldular, öğrencilerse bilgiye ulaşmak için artık tablet veya telefon kullanıyorlar. Çünkü artık hayatımızda Google var. Çünkü artık internet çağındayız ve bilgiye ulaşmak için bu sihirli sözcüğü ekrana yazmak yetiyor. Çünkü Google günümüzün en önemli kavramı aslında. Google ortamında yer almak, her şeyin sanal olarak halledilebildiği bir dünyada olmak bu zamanda şart. Hele işinizi de sanal dünyaya taşımış, e-ticarete dönüşmüşseniz kesinlikle Google ile uyumlu olacak, onun dilinden anlayacaksınız. Bu durumda size bu dilden anlayan tercümanlar gerek. Reklam dünyası içinde özel bir yere sahip Peak Group bünyesinde çalışan Sempeak şimdi sizin sanal dünyadaki  danışmanınız olabilir. Sempeak 2011 yılında kurulan digital performans ajansı. İşiniz için ihtiyaç analizleri yapan ve butik çözümler üreten bir platform olan Sem Ajansı çoğu kişi için hala zor olan konularda uzman.

 

Digital Dünya ve Biz

E-dünya başka bir dünya. Buraya yer alan işletmelerin satışa yönelik digital pazarlama yöntemlerine, marka tanıtmaya, hesap yönetimlerini güven ve şeffaflık içinde yapmaya, kullanıcı ile temel iletişimi sağlayan arama motoru optimizasyonlarına, kullanıcıyı daha çok harekete yönelten veri analizi ve dönüşüm optimizasyonlarına ihtiyacı var. Bunların oluşturulmasını ise sempeak.com adresli ajans size sağlıyor. Tam olarak söylemek gerekirse http://sempeak.com/ formatında yer alıyorlar. Bu kısa elektronik adres size digital dünyada yer almak için yeterli olacak. İşletmenizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklar. Şu anda hepimizin tanıdığı  Vitra, Siemens, Canon, Bosch  gibi pek çok ünlü markayı iş portföyleri içinde görebilirsiniz.

 

Sitede bunlardan başka konuyla ilgili blog yazılarını da takip edebilirsiniz. Örneğin digital reklam mecraları gibi bir konuyu hiç düşündünüz mü? Ya da SEO uyumu nedir, biliyor musunuz? Bilgi kaynaklı bu yazılar başta biraz zor gelse bile zamanla anlaşılabiliyor. Sempeak bütün bu çalışmalarının sonucunda sektörle ilgili yayınlarda da sık sık adını geçirtiyor. Diigital dünyada daha çok yer alabilmek, daha verim elde edebilmek için artık profesyonellerle çalışmak gerek. Sem Ajansı Google’ın Türkiye’deki partner ajansı olarak size yardıma hazır. Ansiklopediler, sözlükler, belki el işçiliği ortadan kalktı ama artık bunun yerine bizi tüm dünyaya entegre eden Google var. Ünlü bir romanda adı geçen “Büyük Birader” aslında tam anlamıyla O.