Sanatçı İbrahim Tatlıses, kendisine yönelik silahlı saldırının ardından bugün tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezine gelen polis ekiplerine resmi ifadesini verdi.

    14 Mart'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan ve halen Maltepe’deki Özel Darrüşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavisi süren İbrahim Tatlıses, sabah saatlerinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden gelen polis ekiplerine olayla ilgili resmi ifadesini verdi.

    Polis ekipleri ifade alma işleminin tamamlanmasının ardından saat 14.15 sıralarında tedavi merkezinden ayrıldılar.



Sanatçının ifadesinin alındığı sırada yanında bulunan avukatı Ahmet Küçük de polis ekiplerinin ayrılmasının ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu. İfadenin İbrahim Tatlıses’in saldırının ardından verdiği ilk ifade olduğunu kaydeden Küçük, ifadenin içeriği hakkında detaylı bilgi vermeyeceğini belirterek, Tatlıses’in ifadenin alınması sırasında neşesinin yerinde olduğunu ve güzel bir ortamda ifade verdiğini söyledi. Küçük şöyle konuştu; “Tatlıses olayın öncesi hakkında ve olay anı ile ilgili hatırladığı kadarıyla polis ekiplerine bilgi verdi. Ancak soruşturma gizli yürütüldüğü için ifadenin içeriği ile ilgili detaylı bilgi vermeyeceğim. Yakın zamanda savcı bey iddianamesini hazırlayacak daha sonra da dava açılacak, adalet yerini bulacaktır diye düşünüyoruz.”

    Basın mensuplarının İbrahim Tatlıses’in şikayetçi olup olmadığı şeklindeki soruyu da küçük; “Tabiki şikayetçi oldu İbrahim Bey, sağlık durumu da gayet iyi, kendisi bomba gibi.” dedi. Sanatçının sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiğini kaydeden küçük, polis nezaretinde alınan ifadenin sanatçının saldırının ardından verdiği ilk resmi ifade olduğunu, gerek görüldüğü takdirde ifadenin savcı tarafından bizzat alınabileceğini söyledi.