İstanbul Milletvekili ve eski Avrupa Birliği Bakanı Başmüzakereci Volkan Bozkır, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret etti. Bozkır, Sultangazi’deki başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Altunay ve ekibine teşekkür etti.

İstanbul milletvekili ve eski Avrupa Birliği Bakanı Başmüzakereci Volkan Bozkır, Sultangazi Belediyesi’ni ziyaret etti. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın makamında gerçekleşen ziyarette, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

1 Kasım genel seçimlerini değerlendiren Bozkır, “Halkımız büyük bir teveccüh göstererek istikrarı ve güveni seçmiştir. Kurulacak hükümet, seçim meydanlarındaki vaatlerini zamanı gelince tek tek hayata geçirecektir” dedi.

Konuşmasında Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalara da değinen Bozkır, şu açıklamalarda bulundu:

“Sultangazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve ilçedeki dönüşümü yakından takip etmekteyiz. Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay, birçok vizyon projeyi hayata geçirdi. Onun bu enerjisinden ve Türkiye ile ilgili vizyonundan yararlanmaya çalışıyoruz. İlçeye yönelik çalışmalarından dolayı şahsına ve ekibini tekrar teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.”


Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da İstanbul Milletvekili Bozkır’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Bozkır’ın bölgedeki çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Başkan Altunay, “Sayın Bozkır, belediye hizmetleriyle yakından ilgileniyor ve bu hizmetlerin temel atmalarında, açılışlarında ve projelerde sürekli bizlerin yanında oldu. İlçem adına kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlçeye yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğine dikkat çeken Başkan Altunay, “İlçede başlattığımız dönüşüm hareketi bundan sonraki süreçte de artarak devam edecek. Halkımızın öncelikleri bizim de önceliklerimizdir” dedi.