Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, Fenerbahçe’den ayrılışı hayli olaylı oldu.

Sarı-Lacivertliler, Yanal’ın özel hayatındaki dalgalanmaların takıma olumsuz etkisini savundu. Tecrübeli çalıştırıcı ise bunlara direkt cevap vermezken, sitemkâr ifadelerle de olsa tepki gösterdi.

Yanal’ın, Fenerbahçe’deki son aylarında ilginç bir de olay yaşandı.

TUTKUSUNUN PEŞİNDEN KOŞTU

Bugün'de yer alan habere göre; Geçtiğimiz yıl, aylardan mayıs. Fenerbahçe şampiyonluk sevinciyle yeni sezona hazırlanıyor. Bu arada teknelere ve denize olan tutkusuyla bilinen Ersun Yanal, ticarete de atılıyor ve Beylikdüzü’ndeki marinada bulunan spor tesisini kiralıyor. Hem teknesiyle ilgilenmek hem de burada bir spor salonu işletmek için kolları sıvarken, marinada bulunan Marmara Açık Yat Kulübü’nün de başkanlığına seçiliyor. Ancak Yanal’ın başkanlığı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kulağına gidiyor ve olanlar oluyor.

ADINI SİTEDEN KALDIRMADILAR

İkili bir araya geliyor. Aziz Yıldırım şu ifadeyi kullanıyor: “Ne başkanlığı, burada tek başkan benim. Senin işin sadece takımla ilgilenmek. İstifa et hoca.”

Yanal, bu konuşmanın ardından istifa kararı alıyor. Yat kulübüne bunu bildiriyor. Ancak kısa bir süre sonra, daha yeni sezon başlamadan Fenerbahçe ile yollarını ayırdı. Bu nedenle, zaten sürekli gidip geldiği yat kulübü için adı halen başkan olarak görülüyor. Tesisin resmi internet sitesinde Yanal’ın başkanlığı devam ediyor.

(Bugün)