TRABZONSPOR'un UEFA Avrupa Ligi'nde yarın sahasında oynayacağı Legia Varşova’yı mağlup ederek J Grubu'ndan çıkabilmenin avantajını yakalamak için sahaya çıkacağı bildirildi.
HAZIRLIKLAR TAMAM
Grubundaki 3'üncü maçını Avni Aker Stadyumu’nda Polonya temsilcisi Legia Varşova’yla oynayacak olan Trabzonspor, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın Legia Varşova maçında oyuncularından ilk yarıda sonuca gitmeye çalışmalarını istediği öğrenildi.
KADİR ÖZCAN'IN VEFATI MORALLERİ ETKİLEDİ
Bordo mavili takımda zorlu karşılaşma öncesi 1461 Trabzon teknik direktörü Kadir Özcan’ın vefat etmesi, moralleri etkiledi. Bordo mavili futbolcular, kulübün efsane futbolcusu Kadir Özcan için oynayacaklarını söylediler.
TARAFTARA ÇAĞRI
Trabzonspor’un Stadyum ve taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Engin Kara, Legia Varşova maçında tribünlerin dolacağına inandıklarını söyledi. Engin Kara, bu maçı kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir engeli aşmak istediklerini belirterek şunları söyledi:
"VİRAJ MAÇI"
"Bu maç bizim için önemli bir viraj maçı olacak. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam. 90 dakika sonunda galip gelmemiz durumunda alacağımız üç puanı efsane futbolcularımızdan, 1461 Trabzon’un teknik direktörü Kadir Özcan’a armağan etmek istiyoruz."
GÖZLER HENRİQUE’NİN ÜZERİNDE
Trabzonspor formasıyla bu sezon Avrupa kupalarında 8 gol atmayı başaran Brezilyalı Paulo Henrique, yarın akşam oynanacak maçta da takımın en önemli silahlarından biri olacak. Ligdeki performansı çok eleştirilen Brezilyalı oyuncu, Legia Varşova maçında da gol atmak istediğini söyledi. Henrique, Legia maçını kazanarak gruptan çıkma yolunda önemli bir adım atmak istediklerini belirterek "Bu maçı kazanacağız" diye konuştu.
MUHTEMEL KADRO
Trabzonspor'un Legia Varşova muhtemel kadrosu şöyle:
Onur- Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Yusuf, Zokora, Colman (Aykut Akgün), Malouda, Adrian, Henrique
SAKAT: Yok
CEZALI: Yok
BİLET FİYATLARI: Kale arkası:20 TL, Maraton: 50 TL, Kapalı kenar: 80 TL, Kapalı orta: 100 TL, VIP:250 TL, VIP Özel: 750 TL, Misafir seyirci: 50 TL