TFF 2.lig beyaz grupta mücadele eden Eyüpspor 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Levent Kartop ile anlaşma sağladı. Eyüpspor tesislerine gelerek kendisini 2 yıllığına Eyüpspor’lu yapan imzayı atan Levent Kartop hedefleri olan bir takıma transfer olduğu belirtti. Levent Kartop " Eyüpspor’a transferimde başta Şevket Sever Başkanım ve Teknik Direktör Murat Şahin’in çok büyük katkıları oldu.

Eyüpspor’u yakından takip ediyordum. Teknik kadro ve oyuncu arkadaşlarımızın tamamını tanıyorum. Uyum sorunu yaşayamadan Eyüpspor’a katkı sağlayacağıma inanıyorum. Eyüpspor’da yılların özlemi olan şampiyonluğu yaşamak için geldim" dedi. Eyüpspor Başkanı Şevket Sever " Levent Kartop yeni sezon için ısrarla istediğim bir oyuncuydu. Onu Eyüpspor’lu yapmak için çok uğraştık. Levent’in kalitesi ortada. Eyübümüz için önemli bir transfers. Bu sezon Levent’in bilgisinden, birikiminden ve tecrübesinden faydalanmak istiyoruz “ dedi.

İŞTE LEVENT KARTOP’UN FUTBOL KARNESİ

Denizlispor, Muğlaspor, Nevşehirspor, Ankaragücü, Konyaspor, Medical Park Antalyaspor, Adana Demirspor, Kocaeli, Altay ve Akhisar Belediyespor formalarını giyen Kartop, futbol yaşantısında 30 3. lig, 31 2. lig, 44 1. lig, 227 Süper Lig ve 36 Türkiye Kupası olmak üzere toplam 368 lig maçında forma giydi, 21 gol kaydetti.