Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Son dakikada olsa galip gelmek çok güzel. İlk yarı iyi oynayamadık. İkinci yarı oynadığımız oyunla galibiyete yakın, galibiyeti biraz daha hak eden tarafın biz olduğu kanaatindeyim.” dedi.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ilk yarı teslim olduklarını, ikinci yarı ise iyi bir futbolla Beşiktaş’ı mağlup ettiklerini dile getirdi. Karaman, ”Oyunun ilk yarısında yediğimiz gol futbol açısından örnek bir gol. Futbolumuzu değerlendirdiğimiz zaman korner çizgisinden bir orta geliyor, ceza sahası içinde çok rahat vurduruyoruz. Basit gol yemenin en güzel örneklerinden biri. İlk yarı Beşiktaş’ın bize göre daha iyi pas yapan, daha iyi organize olan takım olduğunu gördük. Ama ikinci yarı müzik değişti. Müzik değiştiğinde dans da değişti. 4’lü hücuma, arkada 2’li orta sahaya geçtik. Müthiş bir baskılı oyun sonucu beraberliği yakaladık.” diye konuştu.

Karaman sözlerine şöyle devam etti: “Çok gol kaçırdık değil, gol atmamız gerekirken sahasının belki de en vasat oyuncusu olan Almeida’nın golüyle geriye düştük. Bu kadar koş koş geriye düş sonrada oyunu bırak, böyle bir şey yok. 2-2’yi yakaladık, ardından da Orhan’ın da vuruşu alkışlanacak ama topta iyi bir yere gitti ve öne geçtik. İkinci yarı oynadığımız oyunla galibiyete yakın, galibiyeti biraz daha hak eden taraf biz olduk kanaatindeyim.”

Galibiyetin sevincini yaşadıklarını ifade eden Gaziantepsporlu futbolcular Cenk Tosun ve Ismael Sosa, alınan 3 puanın gelecek maçlar için moral olduğunu ifade ettiler.

İkinci yarıda oyuna iyi motive olduklarını söyleyen Cenk Tosun: ”İlk devre ortada bir maç oldu. Şansız bir gol yedik. Devreye girdikten sonra hocamız takımı çok iyi motive etti. İkinci yarıya iyi başladık. Golü bulduktan sonra iyi futbolumuzu devam ettirdik. İki kez geriye düştükten sonra bu noktaya geliyorsak bu ligde herkesi yenebileceğimize inanıyorum. Takım arkadaşlarımın hepsini kutluyorum.” dedi.

Ismael Sosa ise lige kötü başladıklarını, 4 maçta 3 puandan sonra kendi sahalarında büyük bir takıma kazanmanın kendileri açısından çok iyi olduğunu ve ilerdeki maçlar için iyi bir moral kazandıklarını dile getirdi.