Aylardır kongresi sağlıklı bir şekilde toplanamayan Gaziosmanpaşaspor'da sonunda başkanlık seçimi yapılabildi. Tartışmaların yaşandığı süreç sonrası  bir zamanlar Beşiktaşspor Kulübü Altyapı sorumlusu olan Seyit Ateş Başkan seçildi. Eski Başkan Mehmet Öztürk'ün görevi vekaleten Sami Mendiye bırakması ve Mendi'nin aday olma sürecinde başlayan tartışmalarla  Genel Kurul Toplantısını bir türlü yapamayan Gaziosmanpaşaspor'un sahasının içleracısı durumu da kongre sürecine yansımıştı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın da krize el koymasıyla Genel Kurul sonunda toplandı. Kongre üyeleri Beşiktaşspor Klubünün bir zamanlar altyapı sorumluluğunu da yapan aynı zamanda Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Gençler Birliği Amatör Sporkulübü'ndaki yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Seyit Ateş'i kulüb başkanı seçti.

Katılımın yoğun olduğu toplantı hazirunların imzalanması ile divan seçimine yaptı.Tek aday olarak gösterilen İsmail Şatıroğlu divan başkanı oldu. İstiklal Marşımızın okunmasıyla,gündemin maddelerine geçildi.Geçmiş yönetim ibra edildi.

Kongerde açılış konuşmasını yapan Gaziosmanpaşaspor eski başkanı Sami Mendi, haziruna ve kongre üyelerine teşekkür etti.

Kongrenin divan başkanlığını yapan İsmail Şatıroğlu ise, birlik ve beraberlik içersinde yapılan kongreden mutlu olduğunu ve başarılı olacağına inandığı bu yönetimin arkasında duracaklarını söyledi.
DİVAN BAŞKANI SELAHATTİN YILDIZ GAZİOSMANPAŞASPOR'DAKİ YOLSUZLUKLARI MAHKEMEYE TAŞIYACAĞINI AÇIKLADI.
HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Gaziosmanpaşaspor kulübü başkan adayı Seyit Ateş kongrede yaptığı konuşmada" 43 yılllık Gaziosmanpaşalıyım, geçmişi kötüleyerek başarıya gidilemeyeceğini biliyorum.Kim ne söylerse söylesin biz buraya kavga için değil hizmet etmek ve dostluk için geldik.Gaziosmanpaşaspor kulübü olarak başarıyı yakalayacağız. Şahsıma ve arkadaşlarıma güvenlerinden dolayı belediye başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya ve tam destek veren kongre üyelerine teşekkür ederim"dedi.

Sahanın durumu gündeme geldiğinde,Gaziosmanpaşaspor kulübü kongre üyesi ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan vekili İsmail Sezer,kongrede yaptığı konuşmada" Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta başkanımla toplantıya gelmeden önce görüştüm. Gaziosmanpaşaspor kulübü sahası ve kulübün diğer sorunları için belediye olarak yardımcı olacaklarını söyledi."

Divan başkanlığına sunulan bir yazıda ise İbrahim Yıldız'ın affı istendi ve tekrardan üye olması kabul edildi.

Başkanlık önergesiyle Kulüp tüzüğünde değişiklik yapılarak eş başkanlık sisteminin getirilmesi kabul edildi.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriine şunlar seçildi.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı:

Seyit Ateş

Asil üyeler

Adem Şen
Selim Köroğlu
Sami Mendi
Kamil Yılmaz
Engin Ongül
Ayhan Gaş
Şaban Kansız
Hüseyin Kolçak
Erdoğan Yıldırım Özçelik
Süleyman Karadayı
Aşık Kardoğan
Selahattin Solmaz

Yedek yönetim listesi

Salih Yılmaz
İsmet Kaya
Ömer Güler
Osman Aydın
Ahmet uzun
Nuri Kenet
Adnan Çoral
Halim Köroğlu
Seyran Dalkılıç
Alaattin Tula
Şanser Yavaş
Hasan Özgün

Denetim Kurulu asil
Zihni Karpat
Özer Köse
Mustafa Tunalı

Denetim kurulu yedek
Cemal Yeşilyurt
Hasan Şahin
İlhan Kurt