Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor! Kısa bir süre önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kavga eden ve teknik direktör Fatih Terim tarafından Manisaspor maçının kadrosuna alınmayan Albert Riera ve Felipe Melo için takım arkadaşları Fatih Terim'den af istedi.

Galatasaray TV Genel Müdürü Hasan Tankaya'nın canlı yayına bağlanarak verdiği bilgilere göre; Galatasaraylı oyuncuların büyük bir bölümü, Florya Metin Oktay Tesisler'inde antrenman sonrası teknik direktör Fatih Terim ile görüşme yaptı.

Riera ve Melo'nun yeniden takıma dönmesi için iki futbolcu adına 'af' isteyen sarı-kırmızılı yerli ve yabancı futbolcular, olayın kötü bir durumu olduğunu, ancak iyi bir sezon geçirdiklerini, herkesin bu durumda pay sahibi olduklarını belirttiler.

Futbolcular, "Biz bu arkadaşlarımızla buraya geldik kararınıza saygılıyız ama onların da aramızda olmasını istiyoruz. Kalan 6 maçta arkadaşlarımızı aramızda görerek takım ruhunu sürdürmek istiyoruz" şeklinde Terim'e görüş bildirdi.



Tecrübeli teknik adam Fatih Terim bu gelişmenin ardından yapılan hareketin çok önemli ve değerli olduğunu savundu. Terim futbolda kazanmanın yanı sıra manevi değerlerin çok önemli olduğunu belirterek, konuyu düşüneceğini dile getirdi.