Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında 12 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Dün akşam Galatasaray ile oynanan derbi maçı 3-1 kaybederek liderlik koltuğunu rakibine kaptıran Sarı-lacivertliler, pazartesi günkü maçın hazırlıklarına start verdi.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 12.00’de başlayan antrenman, 1 saat 25 dakika sürdü.
Galatasaray maçının ilk on birinde başlayan oyuncular rejenerasyon çalışmasıyla idmanı tamamladı. Dünkü maçta ilk on birde başlayan oyunculardan Emre Belözoğlu ve Henri Bienvenu idmanın tamamında yer aldı.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdü. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, yine dar alanda çift kale maçla noktalandı.
Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Serkan Kırıntılı, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer alırken; Mehmet Topuz, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları süren Sezer Öztürk ve Bekir İrtegün ise tedavilerine devam edildi.
Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı idmanla sürdürecek.