İSTANBUL, () - ECZACIBAŞI VitrA Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Caprara, Cumartesi günü Vakıfbank'la oynayacakları Dörtlü Final ilk maçına ilişkin görüşlerini açıklarken, "Rakibimizi bu yıl iki defa yendik. Üçüncü maç Avrupa maçı. Hedefimiz final ve sonrası kupa ve Avrupa Şampiyonluğu" dedi.

Takımın başına geçen yıl geçen ve ilk sezonunu yaşayan İtalyan antrenör, "Bugüne kadar yapabildiklerimiz meyvesini alacağımız bir maç. Biz Polonya'da bu mutluluğu yaşamak istiyoruz" diyerek şunları söyledi:

"Artık geri sayım başladı. Rakibimizle çok zorlu bir maç oynayacağız. İki takımda hedefi final ve kupa. Hal böyle olunca maçın stresi ve zorluk derecesi daha da artıyor. Ama biz Vakıfbank'ın önemli derecede şifrelerini çözdük. Bu maçı kazanmak ve mutla sona uzanmak istiyoruz."

Eczacıbaşı Voleybol Şubesi Sorumlusu Sacit Basmacı ise, "Geçen yıl Bakü'de izlediğimiz Eczacıbaşı'nı tanıyamamıştık. Bunun sonucu dördüncü olmuştuk. Ama sezon başından bu yana işler iyi gidiyor. Volero Zürih Takımı'nı nefes kesen bir maçtan sonra yenerek Final-Four'a kalışımız bize Kupayı işaret eden bir mesaj gibi geldi. Takımımız bu büyük kupayı kaldıracak güce sahiptir" dedi.