BURSASPOR, yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de yaptığı antrenmanla bugün de sürdürdü.

DEĞİŞEREK ÇALIŞTILAR

Teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda yeşil beyazlı futbolcular, 2 grup halinde çalıştı. Savunma oyuncularının bulunduğu grup antrenman sahasında çalışırken, hücum oyuncuları da kondisyon salonunda çalışma yaptı. Daha sonra 2 grup değişerek çalışmalarına devam etti.
İlk grupta Taiwo, ikinci grupta ise kaleci Frey takımdan ayrı çalışma yaptı. Yeşil beyazlılarda belinde ağrı bulunan Fernandao dinlendirilirken akşam yapılacak antrenmana çıkabileceği kaydedildi.

GÜNEŞ'TEN SAVUNMAYA UYARI

Şenol Güneş, antrenmanı zaman zaman durdurarak savunma oyuncularına uyarılarda bulundu. Güneş, futbolcularından saha içi iletişimlerini arttırmalarını istedi. Şenol Güneş, antrenmanın sonunda Serdar Aziz ve Civelli ile özel görüşme yaptı.

BAŞKAN ANTRENMANI İZLEDİ

Öte yandan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı ile yönetim kurulu üyeleri Ali Büyükkurt ve Nejat Çölek, antrenmanı saha kenarından izledi.

SANTRFOR BAŞKAN

Başkan Recep Bölükbaşı, Bursaspor'un çalışmasının bitiminde antrenman sahasında b.ir süre koşu yaptı. Koşu sırasında basın mensularına seslenen Başkan Bölükbaşı, yaptığı espride, "Santrfor almaya gerek yok, başkan hazırlanıyor" dedi.

GÜNEŞ AVRUPA LİGİ MAÇINI İZLEYECEK

UEFA Avrupa Ligi`ndeki muhtemel rakipler Turnovo ile Chikhura`yı 3 Temmuz`da Makedonya'da izleyen Şenol Güneş, rövanş için Gürcistan'n başkenti Tiflis'e gideceği açıklandı. Bursaspor'un rakibinin kesinleşeceği Chikhura-Turvovo mücadelesi, yarın TSİ 19.00`da başlayacak. İlk mücadeleyi Gürcistan ekibi, 1-0 kazanmıştı.

UEFA'YA 25 FUTBOLCU BİLDİRİLECEK

Bu arada Kartepe kampına 30 oyuncuyla devam eden Bursaspor'un Avrupa Ligi'nde oynayacağı karşılaşma için 25 kişilik kadrosunu cuma günü UEFA'ya bildireceği açıklandı.