PTT 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda Adanaspor'u yenerek düşme hattından çıkan Bucaspor, yarın Antalyaspor'u misafir edecek.
Buca Arena'da saat 14.00'te başlayacak maçı Süleyman Abay yönetecek. Sarı lacivertlilerde sakatlığı devam eden Erkan'ın durumu belirsizliğini korurken cezasını tamamlayan Ferhat görev verilmesi durumunda forma giyebilecek. TRT 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları kale arkası 2, maraton 3, kapalı 7.5 ve VIP tribüni ise 25 TL.
Teknik direktör Mustafa Bahadır, Adanaspor galibiyetiyle çıkışa geçtiklerini belirterek, "40 puanla 4'uncu sırada yer alan Antalyaspor şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Evimizdeki son 2 maçı kaybettik. Ancak rakibimizi yenerek hem ligde kalma yolunda önemli bir adım atacağız hem de taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz" dedi.
Mustafa Bahadır'ın bu maçta da kadroda sürpriz rotasyona gidebileceği, bazı as oyuncuları 18 kişilik kadroya almayacağı öğrenildi. Bucaspor, bu mücadele öncesi 24 puanla 15'inci sırada bulunuyor.