İZMİR'de yaşanan stat sorunu yüzünden Denizli'de oynamak zorunda kaldığı ilk 2 iç saha maçında Samsunspor'a 4-0, 1461 Trabzon'a ise 1-0 mağlup olmaktan kurtulamayan Altınordu, Atatürk Stadı'nın devreye girmesiyle kendisine geldi.

"Uğurlu stat" gözüyle baktığı Atatürk'te geçen sezon çıktığı son 6 müsabakada 5 galibiyet 1 beraberlik alan kırmızı lacivertli ekip, bu sezon da ikide 2 yaptı. Altınordu, Atatürk Stadı'nda elde ettiği 3-1'lik Alanyaspor galibiyetinin ardından şampiyon adaylarından Vartaş Elazığspor'u da 1-0 mağlup ederek hanesine 6 puan yazdırmayı başardı.
EROĞLU: "ARALAR BİZE İYİ GELİYOR"
Öte yandan milli maçlar nedeniyle lige verilen arada antrenman temposunu arttıran teknik direktör Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:
"Bu aralar bize iyi geliyor. Daha önceki milli maç haftasına 1 puanla girmiştik. O arada iyi çalışıp 8 puan daha topladık. Şimdi de aynı disiplinle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İki haftadır takım savunmasını iyi yapıyoruz, rakiplere pozisyon vermiyoruz. Futbolumuzu skora yansıtmaya başladık. Üzerine koyarak ilerlemeliyiz."
Bu arada bel fıtığı olan Berkay'ın ameliyat olup olmayacağına daha sonra karar verileceği bildirildi.