MANİSA'da, Akhisar Beşiktaşlılar Derneği'nin düzenlediği, 'Sporda Dostluk' adlı yemekte, Beşiktaş ve Akhisarlı yöneticiler biraraya geldi.
Tütün Otel Teras'ta düzenlenen 'Sporda Dostluk' yemeğine, Beşiktaş eski asbaşkanı Avukat Levent Erdoğan, basın kongre üyeleri, beşiktaşı takip eden spor muhabirleri, TÜRFAD Akhisar Şubesi Başkanı Hüsnü Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisarspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, İzmir Beşiktaş kongre üyeleri, Denizli, Menemen, Susurluk, Biga, Salihli, İstanbul Pera Beşiktaşlılar dernekleri yöneticileri ile tribün liderleri katıldı. Gecede Çakırlar Saz grubu, sevilen şarkıları seslendirdi.
Yemeğe katılanlara konuşma yapan Akhisar Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Doktor Uğur Halaza ile Beşiktaş eski asbaşkanı Levent Erdoğan, sporda dostluğunun önemi vurguladı. Beşiktaş Dernek Başkanı Uğur Halaza'nın Beşiktaş formaları hediye ettiği yemekte, Akhisarlılar'ın da özel olarak hazırlattığı yarısı Akhisar diğer yarısında Beşiktaş yazan atkı dağıtıldı. Her iki takımında bayraklarının yan yana dalgalandığı dosluk gecesi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.