DEMOKRAT Parti (DP) Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Genel Başkan Gültekin Uysal’ın da katıldığı iftar öncesinde partililer ile bir fotoğrafçı ve arkadaşı arasında kavga çıktı. Bir kişinin elindeki demir çubukla partili gençlere saldırdığı kavga, diğer partililerin araya girmesiyle sonlandırıldı.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, partisinin il başkanlığınca Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Esentepe Kampüsü’ndeki kafetaryada düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Salonda iftar öncesi Genel Başkanı bekleyen portililer ile kürsü önünde bir fotoğrafçı arasında kavga çıktı. Arbede sırasında fotoğraf makinası yere düşen fotoğrafçı öfkelenince partililere saldırdı. Bu esnada elinde demir copla gelen bir arkadaşı da partiliere sallamaya başladı. Kameralar tarafından görüntülenen kavgayı diğer partilier araya girerek önledi.

Bir süre sonra iftar yemeğinin yapıldığı salona gelen DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, yaptığı konuşmada, demokrasiyi milli birliğin ve ulusal güvenliğin teminatı gördüklerini belirterek, Türkiye’de cari açık olduğu kadar belki ondan daha fazla demokrasi açığı bulunduğunu öne sürdü.