Başbakan Tayyip Erdoğan geçirdiği ikinci ameliyattan sonra mesaisine evinde başladı.Adalet Bakanı Sadullah Ergin Başbakan'e brifing verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde geçirdiği, Başbakanlık tarafından "tamamlayıcı" olarak nitelenen ikinci ameliyatın ardından önceki gece taburcu olarak Kısıklı'daki evine gelmişti. En az bir hafta dinlenmesi beklenen Başbakan Erdoğan evinde de olsa mesaiye erken başladı.

Başbakan Erdoğan'ın gündeminde Türkiye'yi sarsan MİT soruşturması ve ardından değişiklik önergesi verilen MİT kanunu vardı. Adalet Bakanı Sadullah Ergin Başbakan Tayyip Erdoğan'ı Kısıklı'da ziyaret ederek kendisine gelişmelerle ilgili brifing verdi.

İkinci ameliyatla birlikte basın mensuplarının Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunun önünde bekleyişi sürüyor. Konutun karşısındaki kaldırımda yayın yapan basın mensupları, gelişmeleri aktarmaya devam ediyor. Dün Erdoğan'ın konvoyundaki araçlar da genel bir temizlikten geçirildi. Erdoğan'ı hastaneden sivil plaka ile getiren otomobil de 0002 plaka takılarak yıkamaya götürüldü. Bu arada bir bomba uzmanı, dedektör köpeğiyle birlikte Erdoğan'ın evinin bulunduğu Avcı Kazım Sokağı'nda inceleme yaptı.