Bayrampaşa’nın tanınmış iş adamı ve siyasetçilerinden Sinoplu Yaşar Aksoy, dostlarını Vefa’daki Sinop Mantı Evi’nde iftar yemeğinde ağırladı. İftar yemeğine katılanlar arasında Ak Parti’deki tek asker kökenli Milletvekili olan Şirin Ünal’da vardı. Sinoplu olan Şirin Ünal davete katılarak hemşehrilerini yalnız bırakmadı.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!


Bayrampaşa ve Sinop’un tanınmış işadamlarından Yaşar Aksoy dostları ile iftar yemeğinde buluştu. yaşar Aksoy'un oğulları Yüksek Mimar  Metin Aksoy, Bilgisayar Mühendisi Tekin Aksoy, Bayrampaşa ANAP eski İlçe Başkanı ve Polis Derneği Eski Başkanı Sinoplu İşadamı Salih Aksoy ve oğlu Çetin Aksoy, Aksoy ailesi olarak davetlilerle tek tek ilgilendiler ve hizmetleriyle davetlilerin takdirlerini topladılar.

Fatih Vefa semtinde bulunan Sinop Mantı Evi’nde yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar yemeğine AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ile birlikte geldi. 

Yemeğe Gazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Emin Kuru, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Hülya Baykal, Sinop Üniversitesi Öğretim Görevlisi MUMEYEK Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. Murat Erdoğan, Yeminli Mali Müşavir ve Sinop Antik Otelin Sahibi Ömer Şen, Sinop Ayancık Kaymakamı Suat Yıldız,  İçişleri Bakanlığı Özel Danışmanı Erdoğan Süleymaniye, Sinoplu İş Adamları Derneği Başkanı Yusuf Özer, Yeşil Vadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan, Kağıthane Sinoplular Derneği Başkanı  Musa Can, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Karhan, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyesi Ali Osman Emrehan, İşadamları Cemal Yazıcı, Orhan Güneş, Zeki Çokünlü, İsmail Yılmaz, Lider plastik Yönetim Kurulu Başkanı ve eski SİAD (Sinoplu İşadamları Derneği) Başkanı Cevat Güleç, Fahrettin Yıldırım, Bayrampaşa Mahalle Muhtarları, Mehmetçik Vakfı ve Polis Derneği Başkanı Abdullah Aydoğan, Sağlık Grup Başkanı Dr. Aydın Korkmaz, Polis Vakfı ve Polis Derneği Başkan Yardımcısı Ali Ulus, Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Başmüfettişi, Hasan Kaynar Emniyet Baş Müfettişi Emniyet Müdürü Necdet Kutlutürk, Bayrampaşa Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Vatansever, ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bayrampaşa Sivil Savunma Müdürü Yusuf Akar, , Bayrampaşa Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz,  Aydınses Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Aydın, Karadeniz Gazetesi İmtiyaz sahibi Nermin Aydın ile birlikte  200’e yakın davetli katıldı.

Konuklarıyla tek tek yakından ilgilenen Yaşar Aksoy, örnek bir misafirperverlik sergiledi.

Eski General AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal'da masaları dolaşarak herkesin elini sıktı. 

İftar açılışından sonra, yemek ve tatlı servisiyle devam eden iftar davetinde Sinop'un sorunları da dile getirildi.