ZONGULDAK'ın Gökçebey İlçesi Muharremler Köyü'nde oturan 22 yaşındaki Ceren Gider, gündüz uykusunda vefat etti. Geçen 12 Haziran'da Karabük Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan Gider'in ölüm nedeni otopside belirlenecek.

Ceren Gider, iddiaya göre dün evde öğle yemeğini yedikten sonra saat 14.30 sıralarında odasına geçerek uyudu. Annesi Satiye Gider, iftar vakti yemek için kızını uyandırmak istedi. Ancak Ceren Gider tepki vermedi. Bu sırada komşusuna iftara giden baba Cemil Gider, haber verilmesiyle eve gelerek kızını minibüsüyle Gökçebey Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak Ceren Gider'in öldüğü belirlendi.

'HASTANEYE GETİRİLDİĞİNDE ÖLMÜŞTÜ'
Gökçebey Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Eskici, Ceren Gider’in hastaneye geldiğinde hayati fonksiyonlarının durduğunun tespit edildiğini söyleyerek, "Yapılan tüm müdahalelere rağmen hastayı kurtaramadık. Kesin ölüm nedeni otopsinin ardından tespit edilecek" dedi.

ŞEKERİ DÜŞÜYORMUŞ

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda işçi servisi şoförü olan Cemil Gider ise kızının şeker rahatsızlığının dışında bir sağlık sorununun bulunmadığını söyledi. 4 kızından birini kaybeden Cemil Gider, "Doktor şekerinin düşük olduğunu söyledi. Bazen şekeri düşüyordu. Ama çok ciddi değildi. Otopsisinin ardından kesin ölüm sebebinin belli olacağını söylediler. Daha yeni okulundan mezun olmuştu. Hemşire olmuştu kızım" diye gözyaşı döktü.

Geçen 12 Haziran'da Karabük Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olan Ceren Gider'in ölümü arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Ceren'in ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.