Ak Parti Eyüp   Belediye   Başkan  adayı Av. Remzi Aydın  ziyaretlerine  devam ediyor Foto galeriye git
Gazeteses haber : Halil Aydın / Ak Parti Eyüp Belediye Başkanı adayı AV. Remzi Aydın Yeşilpınar Mahallede Emeksen Spor Kulübü ve Espiye demircili Köyü Derneğini Ziyaret etti.

Remzi Aydın’ı ziyaretinde Coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyeti gözlerinden okunuyordu.



Toplantıya Giresun Dernekler federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün , Gimev Başkan yardımcısı Abdullah Akyol, Doğankent Federasyonu Başkanı Serkan Cihan, Eyüp Giresunlular Derneği Başkanı Avni Aydın, , Giresun dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Nuh Çiçek , Eyüp Belediyesi Başkan Yardımcısı Esat Nuhoğlu ve sok sayıda vatandaş katıldı.



Açılış konuşmasını yapan Gimev Başkanı Abdullah Akyol, Ak Parti Eyüp Belediye Başkanı adayı AV. Remzi Aydın’ı yakından tanıdığını kendisine kefil olduğunu Hiçbir parti gözetmeksizin desteklememiz gerekiyor. Yalnız bırakmayacağı hep birlikte seçim sürecinde yanında olacağı Kendisine başarılar diliyorum Allah yardımcısı olsun dedi.



Ak Parti Eyüp Belediye Başkanı adayı AV. Remzi Aydın konuşmasına toplantıya katılanlara teşekkür ederek başladı:

Sizleri yanımda görmekten çok mutlu oldun gösterdiğiniz ilgiden dolayı tekrar teşekkür ederim desteğinizi bekliyorum. 31 mart sabahı Belediye başkanı olduktan sonra gerçekleştireceğimiz projelerimiz var. "STK, dernek, vakıf, spor kulüplerimiz vb. hepsine çok önem veriyoruz. Ben de gençliğimden bu yana bu tür sosyal sorumluluk projelerinde, çeşitli dernek ve vakıflarda gönüllü olarak çalıştım.



Her zaman sizlerin yanındayım. Her zaman sizinle görüşüp bilgi alış verişinde bulunmaya hazırım. Sizlerin görüşleri ve fikirleri çok önemli. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalınmadık kapı bırakmayacağız Herkesi ziyaret edip elini sıkıp Sayın Başbakanımızın bize verdiği bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Bizi destekleyen diğer partili kardeşlerime de çok teşekkür ediyorum. Biz herkesi kucaklayacağız. Tüm Eyüplülerin Başkanı olacağım. Sorunlarınızı birlikte çözeceği diyerek  sözlerini tamamladı.



Söz alan  Giresun Dernekler federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah Akgün de Remzi hemşerimizi kardeşimizi yalnız bırakmayacağız desteğimizi esirgemeyeceğiz. Gece gündüz demeden diğer il dernekleriyle de görüşüp aday tanıtımına yardımcı olacağız. kendisi  zaten  içimizden  biri  Federazyonumuzun   aktif  üyesi. Desteğinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Eyüp Giresunlular Derneği Başkanı Avni Aydın da konuşmasında Hemşerimiz Remzi Aydını Destekliyoruz her zaman yanında olacağız dedi.Hatıra  fotoğrafı   çekilmesiyle   toplantı  sona  erdi.



Daha sonra Yeşilpınar Mahallesi sakinlerinden birinin evine konuk oldu. Aile tarafından kendisine gösterilen ilgiden dolayı aileye ve komşularına teşekkür etti. Aileyle ve mahalle komşularıyla sohbet eden onların sorun ve isteklerini dinleyen Remzi Aydın, İçinizde biriyim kardeşinizim desteğinizi bekliyorum.



Göreceksiniz çok önemli projelerimiz olacak Eyüp’ün sorunlarını birlikte çözeceğiz. Mahallenizin birçok sorunu olduğunu biliyorum. Sorunlarınızı çözebilmek için projeler hazırladık. Bu projelerimizi bütün mahallelerde uygulayacağızdiyerek  sözlerini  tamamladı.